Žydrūnas Naujokaitis įgyvendino projektą „Mobilios kupolų nuomos paslaugos sukūrimas“

Žydrūnas Naujokaitis įgyvendino projektą „Mobilios kupolų nuomos paslaugos sukūrimas“ (ŠAKI-LEADER-6A-D-10-9-2021). Projektas vykdytas pagal VPS priemonę „Verslumo skatinimas kaimo vietovėse“ (LEADER-19.2-SAVA-10).
Paramos suma 59973,00 eurai.
Projekto tikslas - inovatyvios mobilios kupolų nuomos paslaugos renginių organizavimui bei apgyvendinimui ir poilsiui sukūrimas.
Projekto vykdymo metu įgyvendinti uždaviniai:
1. Įsigytas kupolas renginių organizavimui;
2. Įsigyti 4 kupolai apgyvendinimui ir poilsiui;
3. Sukurta elektroninė užsakymų platforma;
4. Sukurtos 2 naujos darbo vietos.
Projekto įgyvendinimo metu investuota į vieną didelį 150 m2, ne mažiau nei 14 m skersmens, laikinos konstrukcijos kupolą (iš nerūdijančio plieno su PVC tentu apgaubimui, su terasa) įvairių renginių organizavimui ir keturis mažuosius 28 m2, ne mažiau nei 6 m skersmens, laikinos konstrukcijos kupolus (iš medienos, su PVC tentu, su terasa) apgyvendinimui bei poilsiui.
Šio projekto išskirtinumas ir inovatyvumas mūsų krašte iš tiesų ryškus - vienoje vietoje išstatytus penkis kupolus, kurie pasiruošę bet kada pagal užsakymą iškeliauti į užsakovo pageidaujamą vietą, pamatysi ne taip dažnai, o Zanavykijoje niekur... Projekto vykdytojas Žydrūnas Naujokaitis optimistiškai nusiteikęs – veiklos bus! O ir nekeliaujant niekur veiklų turėtų būti nemažai – vaikų stovyklos, užsiėmimai, mokymai jau vyksta sparčiu tempu! Ir tai, be jokios abejonės, džiugina! Gamtos prieglobstyje, apsaugotiems nuo saulės, vėjo ir lietaus, o dar ir nuo didelių žmonių srautų ir miesto triukšmo, - mokytis, bendrauti ar tiesiog prasmingai laiką leisti – didžiulis malonumas! Tai sprantame labai gerai ir linkim, kad taip galvotų ir tie, kam šie kupolai skirti ir kas jais gali prasmingai ir jaukiai Lekėčių pušynuose pasinaudoti!
Sėkmės projekto vykdytojams!

Šakių krašto VVG informacija

Zenklai