Nuotolinis informacinis renginys

„Pakuotė. Kaip suderinti poreikį sutaupyti, naujus teisinius reikalavimus, draugiškumą aplinkai ir būti konkurencingiems rinkoje?“

Spalio 21 d. renginys skirtas amatininkams ir tautinio paveldo meistrams

Spalio 22 d. renginys skirtas ūkininkams ir maisto gamintojams

 

LidfoodŠiandien, įmonėms renkantis pakuotės sprendimus tenka spręsti sudėtingą dilemą – kaip išlaikant pakuotės veiksmingumą sutaupyti, atitikti griežtėjančius teisės reikalavimus ir įtikti besikeičiantiems vartotojų lūkesčiams? Ar tai iš principo įmanoma suderinti? Seminare sieksime informuoti apie naujausius pakuotėms keliamus teisinius reikalavimus bei apie inovacijas ir pasaulines tendencijas palankesnių aplinkai pakuočių kūrime, kurios leidžia ne tik sutaupyti, bet ir tapti konkurencingesniems. Aplinkos apsaugos kriterijų įtraukimas į produktų ir pakuočių projektavimą bei sąmoningas medžiagų ir technologijų pasirinkimas suteikia galimybes mažinti išteklių vartojimą, optimizuoti gamybą ir transportavimą, prailginti produkto tarnavimo laiką, naudoti mažiau pavojingas medžiagas ir užtikrinti saugų produktų, virtusių atliekomis, tvarkymą. Pranešimo metu aptarsime šiandienines ES „Žiedinės ekonomikos“ tendencijas ir reikalavimus pakuotėms, ekologiškai švaresnių pakuočių kūrimo metodikų taikymo šalies įmonėse patirtį ir pramonės-mokslo bendradarbiavimo galimybes siekiant įmonių konkurencinio pranašumo didėjimo.
Pranešėjas - Doc. Dr. Visvaldas Varžinskas | KTU Pakavimo inovacijų ir tyrimų centro vadovas

Tiesioginė transliacija vyks spalio 21 (22) d. nuo 14 val. per ZOOM platformą. Kiekvienam užsiregistravusiam dalyviui prisijungimas su nuorodomis bus išsiųsti el.paštu likus valandai iki renginio pradžios.
Į informacinį renginį (spalio 21 d.) registruotis galite jau dabar paspaudę nuorodą čia.
Į informacinį renginį (spalio 22 d.) registruotis galite jau dabar paspaudę nuorodą čia.

VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūros informacija

Apklausa

Kaip vertinate bendruomeninio verslo kūrimo galimybę bendruomenėje?