Dėmesio, kvietimo teikti projektus startas!

012018 m. sausio 12 d. įvyko Šakių krašto vietos veiklos grupės valdybos posėdis. Sausio mėnesio pradžioje gauta teigiama Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) išvada dėl vietos projektų finansavimo sąlygų aprašo ir kvietimo teikti projektus skelbimo tinkamumo II prioriteto „INOVATYVIOS IR DARNIOS BENDRUOMENĖS KŪRIMAS“ priemonėms: „Vietos projektų pareiškėjų ir vykdytojų mokymas, įgūdžių įgijimas (kodas LEADER-19.2-SAVA-3); „Vietos bendruomenių aktyvinimas ir telkimas per Zanavykų krašto kultūros savitumo išsaugojimą ir tradicijų tęstinumą“ (kodas LEADER-19.2-SAVA-4); ,,Bendruomeninio verslumo ugdymas ir jaunimo įtraukimas į vietos bendruomenės veiklą“ (kodas LEADER-19.2-SAVA-9).

Posėdžio metu Šakių krašto vietos veiklos grupės valdybos nariai vienbalsiai patvirtino projektų dokumentaciją (finansavimo sąlygų aprašą ir kvietimo teikti projektus skelbimą) pagal VPS I prioriteto „INOVATYVIOS IR DARNIOS BENDRUOMENĖS KŪRIMAS “ priemones: „Vietos projektų pareiškėjų ir vykdytojų mokymas, įgūdžių įgijimas (kodas LEADER-19.2-SAVA-3); „Vietos bendruomenių aktyvinimas ir telkimas per Zanavykų krašto kultūros savitumo išsaugojimą ir tradicijų tęstinumą“ (kodas LEADER-19.2-SAVA-4); ,,Bendruomeninio verslumo ugdymas ir jaunimo įtraukimas į vietos bendruomenės veiklą“ (kodas LEADER-19.2-SAVA-9).

Valdyba nutarė skelbti vietos projektų finansavimo sąlygų aprašus ir kvietimą teikti projektus nuo 2018 m. sausio 29 d. 7.30 val. iki 2018 m. kovo 2 d. 16.10 val. interneto svetainėse www.sakiukrastovvg.lt ir www.nma.lt, viename iš rajoninių laikraščių, taip pat VPS vykdytojos būstinėje adresu: Gimnazijos g. 1, LT- 71115 Šakiai.

VVG informacija