DĖMESIO ŽINIŲ SIEKIANTIEMS!!!

VDU Žemės ūkio akademija kviečia dalyvauti mokymų kursuose Šakiuose, kurie yra skirti besidomintiems aktualijomis trumpųjų žemės ūkio ir maisto produktų tiekimo grandinių srityje! Maloniai kviečiame dalyvauti mokymuose, taip pat informacija prašome pasidalinti su ūkininkais, kolegomis, bendruomenių atstovais ir kitais suinteresuotais asmenimis bei tais, kuriems ji gali būti aktuali. Mokymų kursai yra nemokami ir vykstantys kontaktiniu būdu.

  • Trumpųjų žemės ūkio ir maisto produktų tiekimo grandinių organizavimas 8 ak.val. (kodas - 296041306) (laikas - nuo 9.00 iki 15.40 val., lektorė - prof. dr. V. Atkočiūnienė)
    NAUJA MOKYMŲ TEMA
    - Balandžio 23 d., Bažnyčios g. 5, Šakiai (kavinė "Svetainė")
    - Dalyvavusiems kursuose bus išduodami kvalifikacijos pažymėjimai, patvirtinti LR ŽŪM;
    - Mokymų dalyviai bus vaišinami pietumis;
    - Mokymus veda VDU Žemės ūkio akademijos dėstytojai, kurie turi ilgametę darbinę patirtį dėstomoje srityje.

Norint dalyvauti mokymuose, reikalinga ši Jūsų informacija, kad galėtume Jus užregistruoti:

1.Vardas, Pavardė;
2. Gyvenamoji vieta;
3.Tel nr., El. paštas;
4. Ūkio valdos atpažinties/įmonės/bendruomenės kodas.

Dėl registracijos ar papildomos informacijos kreiptis el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. nr. +370 620 18146

Daugiau informacijos apie mūsų organizuojamus mokymus galite rasti ČIA

Tikslinė mokymų kursų grupė: ūkininkai, Žemės ūkio ir kaimo verslo valdų registro informacinėje sistemoje registruoti jų šeimos nariai, ūkininkų partneriai, ūkio darbuotojai, kiti fiziniai ar juridiniai asmenys, užsiimantys žemės, maisto ir miškų ūkio veikla, taip pat kaimo vietovėse ūkine veikla užsiimantys žemės valdytojai, labai mažų, mažų ir vidutinių įmonių darbuotojai, savivaldybių atstovai, kuruojantys šią sritį, kaimo bendruomenės, vietos veiklos grupės nariai bei amatininkai.

Šakių krašto VVG informacija